У Львівській бізнес-конференції взяли участь представники Американської торгово-промислової палати

54517078_2521854254551486_5839973534675238912_n
Фото: ЛМР

Досвід Львова вивчають і поширюють. Цими вихідними у Львові перебуває група менеджерів та директорів провідних компаній в рамках бізнес-подорожі «Огляд туризму: Успішні історії Львова» від Американської торгово-промислової палати.

Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Учасників нетворкінгу привітав заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

Андрій Москаленко також зробив для учасників коротку презентацію про бренд Львова.Програма регіональної бізнес-подорожі «Огляд туризму: Успішні історії Львова» включає нетворкінги, знайомиство з містом та успішними бізнес-проектами.

«Американська торгова палата в Україні продовжує розвивати платформу регіональних подорожей. Цього разу учасники відвідують Львів — місто, сповнене можливостей для бізнесу, протягом бізнес-поїздки у березні.Учасники відвідують цікаві місця Львова, зокрема Львівський ІТ-кластер та бібліотеку Українського Католицького Університету.

Учасники поїздки також беруть участь у конференції «Огляд туризму: Успішні історії Львова» з провідними українськими компаніями у сфері туризму, де обговорюється майбутнє туристичної індустрії з фокусом на можливості зростання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: