Для популяризації війська оголошено конкурс плакатів із новими емблемами частин

1

В Україні хочуть створити серію плакатів із новими емблемами частин з метою розкрутки нової символіки, брендування частин в їх кольорах і символах, популяризації війська.

Про це у Фейсбуку повідомив журналіст і координатором робочої групи з розробки нового однострою та знаків розрізнення Збройних Сил України при Міністерстві оборони України Віталій Гайдукевич.

«Обсяги: станом на тепер можна говорити про плакати по 24, 30,72, 93, 55, 58 тощо. Окремі плакати можна присвятити символіці ДШВ, ССО і КМП. Яку саме емблему(ми) брати в постер - на розсуд автора.

Для кого: школи, спеціалізовані ліцеї, військкомати, ппд частин, сіті-лайти, Ваш варіант...

Розмір: А2, А1

Що це може бути: малюнок, малюнок + фото, ... головне, щоб була присутня нова емблема частини.

Перший набір постерів – п’ять штук.

Конкурсна картинка – одна», – пояснив творче завдання Віталій Гайдукевич.

Переможець конкурсу отримає 5 тисяч гривень.

«По суті це винагорода за перший із серії плакатів. Якщо переможець береться в такій же стилістиці зробити ще 4 постери і надані роботи будуть схвалені – за кожну по 5 тисяч. Таким чином 5 постерів – 25 тисяч гривень.

Переможець може розділити право робити 4 наступні постери між іншими учасниками конкурсу, але стилістика і манера подачі інформації має бути в дусі плакату-переможця. В такому варіанті призові гроші за кожен конкретний плакат дістаються автору конкретного плакату», – написав Віталій Гайдукевич.

Роботи на конкурс приймаються до 23 квітня. Підсумки будуть підбиті 1 травня.

«Це має бути стильно, ефектно, сучасно, цікаво для молоді, щоб було приємно почепити в мілітарних магазинах, офісах і взагалі в будь-якому місці, де працюють, бувають, відпочивають Воїни, їхні рідні, друзі і просто люди, які поважають Збройні Сили», – резюмував телеведучий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: