На дорозі Львів-Радехів внаслідок ДТП загинув 18-річний скутерист (фото)

0-02-05-348767396dbfc0afe7533fae4fcc1e64ef729595cb446f0b24dd8d65aa042a9b_6e94e6e8

Його пасажир з тяжкими тілесними ушкодженнями доставлений у лікарню.

Як інформує прес-служба поліції Львівської області, 24 березня надійшла інформація про те, що на автодорозі Львів – Радехів - Луцьк сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Як попередньо встановили працівники поліції, близько 20.10 неподалік села Печихвости сталося лобове зіткнення скутера «Вайпер» під керуванням 18-річного жителя району та автомобіля «Фольксваген Пасат», яким керував 21-річний житель райцентру, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння.

Внаслідок зіткнення скутерист загинув на місці пригоди. Його 20-річний пасажир доставлений у лікарню. Медики діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, внутрішньо-мозкову гематому, мозкову кому, забій головного мозку важкого ступеня, тупу травму грудної клітки, тупу травму живота та інші тілесні ушкодження.

Водій «Фольксвагена» затриманий в порядку ст.208 КПК України.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: