Порошенко позивається до суду на відомий український телеканал

порошенко
Фото: ЛОДА

Президент України Петро Порошенко позивається до суду на телеканал 1+1.

Про це повідомляє Еспресо.TV

"Петро Порошенко вирішив подати до суду на канал "1+1" за систематичну брехню в особливо великих розмірах, за поширення гігантських масштабів дезінформації, що завдають шкоди честі та гідності кандидата в Президенти і Президента", - йдеться у повідомленні.

Відтак, у штабі президента заявили, що Коломойський використовує телеканал для зведення особистих рахунків, зокрема, намагається перешкодити переобранню Порошенка на другий президентський термін через бажання помститися за націоналізацію "ПриватБанку".

"Пан Коломойський керується почуттям помсти до держави. Як відомо, уряд, щоб врятувати гроші мільйонів і мільйонів вкладників, які могли щезнути через неефективний і сумнівний менеджмент приватних власників "ПриватБанку", мусив націоналізувати цю установу. Саме це стало головною причиною інформаційної війни Ігоря Коломойського проти влади. За будь-яку ціну, не цураючись найбрудніших методів, він прагне не допустити перемоги на президентських виборах Петра Порошенка", - повідомляють у штабі президента.

Крім того, у Порошенка звинуватили канал у розповсюдженні фейків російської пропаганди.

"Як не прикро, і про це свідчать останні програми, "Плюси" вже не стидаються позичати фейки і штампи, що продукуються московськими каналами. Вони вже навіть не цураються вприскувати російську пропагандистську отруту в український інформаційний простір", - додають у Порошенка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: