У Львові оштрафували начальника секретної частини за порушення законодавства про держтаємницю

289615

У Львові суд постановив оштрафувати в.о. начальника секретної частини Військово-медичного клінічного центру Західного регіону ЗСУ через порушення законодавства про державну таємницю.

Про це стало відомо із постанови Личаківського районного суду від 11 березня нинішнього року.

У матеріалах справи зазначається, що до суду надійшли матеріали з Управління СБУ у Львівській області про притягнення до адмінвідповідальності в.о. начальника секретної частини Військово-медичного клінічного центру Західного регіону Збройних Сил України за ч. 1 ст. 212-2 КУпАП (Порушення законодавства про державну таємницю).

Було встановлено, що в.о. начальника секретної частини допустив порушення законодавства про державну таємницю, а саме: не вжив заходів щодо забезпечення охорони державної таємниці у ВМКЦ ЗР відповідно до вимог режиму секретності та не забезпечив контроль за охороною державної таємниці в установі.

У судовому засідання посадовець свою вину визнав.

Відтак суд постановив в.о. начальника секретної частини визнати винним у порушенні законодавства про державну таємницю та накласти на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 510 гривень. А також стягнути з нього на користь держави судовий збір в розмірі 384 грн. 20 коп.

Постанова суду набрала законної сили 21 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: