У Львові презентували трамваї з новим брендуванням (фоторепортаж)

IMG_6146

Сьогодні у мерії представили нове брендування електротранспорту, концепція якого була затверджена влітку цього року.

Про це повідомляє кореспондент Дивись.info.

Сьогодні презентували трамвай «Електрон» із новою лівреєю, у найближчі дні планують нанести нове тестове брендування на тролейбус «Шкода».

Нове брендування для міського електротранспорту було обране на конкурсній основі. «У нас було чотири учасника, переміг дизайнер, який зараз знаходиться та працює в Чехії, тому було трохи важкувато закінчити процес, - пояснив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР. – Розглядали різні варіанти і навіть після визначення переможця, у нього були інші пропозиції в бірюзовому, червоному кольорах».

Переміг варіант із жовтого та білого кольору та логотипом Львова. За словами дизайнерів, макет спрощували, аби за потреби транспорт було легше реставрувати.

Після тестового нанесення у міській раді хочуть допрацювати макет лівреї, адже, за словами чиновників, у виробників трамваїв, концерну «Електрон», вже є зауваження до нинішнього макету. Після цього планується забрендувати у такий спосіб громадський транспорт Львова. Таким чином, новий макет лівреї стане частиною техзавдання до поставки нових трамваїв «Електрон», які місто має отримати цьогоріч. Для цього остаточне рішення по макету в мерії планують прийняти на найближчих засіданнях виконкому.

Брендують трамваї німецькою плівкою. Нанесення лівреї на один трамвай «Електрон», який презентували сьогодні, коштувало міському бюджету близько 17 тисяч гривень. Брендування тролейбуса має обійтися дещо дешевше. Водночас, до кінця не зрозуміло, чи не конфліктуватиме нове брендування із рекламою на електротранспорті, адже це питання вирішується в мерії, в не в ЛКП «Львівелектротранс». На підприємстві зазначають, що у рекламі зацікавлені, однак позиція мерії наразі полягає в тому, аби не наносити рекламу на нові вагони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: