У Львові затримали на хабарі високопосадовця ДФС (фото)

IMG-20190327-WA0023

Задокументовано отримання  чиновником грошових коштів у сумі 12 тисяч гривень.

Як інформує прес-служба поліції Львівської обалсті, 27 березня, працівники управління захисту економіки Львівської області спільно із територіальним управлінням Державного бюро розслідувань та військовою прокуратурою Львівського гарнізону, викрили схему незаконного збагачення, організовану посадовцем Львівського управління Офісу великих платників податків ДФС України, діяльність якого розповсюджується на Львівську, Волинську, Тернопільську та Івано-Франківську області.

Як встановили правоохоронці, головний державний інспектор вимагав, у суб’єкта підприємницької діяльності щомісяця надавати неправомірну вигоду за невтручання у його господарську діяльність та не проведення перевірок щодо дотримання податкового законодавства.

Задокументовано одержання двічі посадовцем неправомірної вигоди у розмірі 12000 гривень. Його затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Читайте також: У Дрогобичі затримали 25-річного чоловіка за хабарництво  

Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: