Гурт Rammstein вперше за 7 років випустив новий кліп

Гурт Rammstein вперше за останні 7 років випустив новий кліп на пісню «Deutschland», яка увійде у новий альбом німецького гурту. Прем'єра кліпу відбулась ввечері 28 березня на YouTube.

Кліп з урахуванням титрів триває понад 9 хвилин, у відеозаписі учасники Rammstein постають у різноманітних образах, включаючи римських легіонерів.

Також у кліпі учасники гурту зобразили у ролі в'язнів нацистського концтабору: співаки одягнені у тюремному одязі, з петлями на шиї.

У зв'язку з цим раніше гурт розкритикували єврейські організації: тизер кліпу був оприлюднений в мережі напередодні.

Зокрема, колишня глава Центральної ради євреїв у Німеччині Шарлотта Кноблох, яка пережила Голокост, заявила, що Rammstein «переступили межу» і використовували «страждання і загибель мільйонів людей в розважальних цілях».

Зазначимо, «Deutschland» — перший кліп Rammstein, випущений з 2012 року. Трек увійде до нового альбому, вихід якого запланований на 17 травня. Назва альбому, як і назви композицій з нього, невідомі. Цей альбом стане сьомою платівкою гурту, яка вийде з інтервалом у 10 років: останній альбом «Liebe ist für alle da» гурт випустив у 2009 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: