У Львові відбудеться фестиваль «Вітер На-Дії»

41959041_2513611132198579_2640158384451485696_n

15 вересня на території Українського Католицького Університету відбудеться масштабний ІV Всеукраїнський фестиваль «Вітер На-Дії».

15 вересня на території Українського Католицького Університету відбудеться масштабний ІV Всеукраїнський фестиваль «Вітер На-Дії».

У ЛОДА повідомляють, що з цієї нагоди сьогодні, 29 березня, відбулась робоча зустріч за участі заступника Міністра молоді та спорту Олександра Яреми.

“Для нас дуже важливо будувати діалог з різними молодіжними середовищами. Ми бачимо цей фестиваль як хороший майданчик для діалогу, обміну досвідом. Ми очікуємо, що вдасться створити тісну комунікацію між учасниками. Для України сьогодні важливо єднання, солідарність, співпраця, чути один одного і знаходити те, що нас об’єднує” ,-  повідомив Ярема.

Відомо, що цьогоріч Міністерство молоді та спорту передбачило підтримку фестивалю на суму 250 тис грн.

Організатори заходу очікують близько 7 000 молодих людей із різних областей України.

«Фестиваль традиційно розпочинається Літургією у храмі Святої Софії – Премудрості Божої, а завершується масштабним вечірнім концертом за участі українських гуртів.

На території Центру Шептицького будуть діяти тематичні майданчики: духовний, інтелектуальний, спортивний та мистецький. Основою такого фестивалю є духовно-пісенна програма, а також сама зустріч молоді», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у 2018 році молодь дізнавалася від успішних стартаперів про їхні злети і падіння, від найвідоміших мандрівників про те, як світ змінює їх, а вони світ, як розкрити для себе таємниці великої політики, а також про те, як вдало поєднувати кар’єру та сім’ю. Окрім цього, в межах фестивалю відбулось безліч майстер-класів, квести та духовні розмови.

Завершиться фестиваль масштабним вечірнім концертом за участі гуртів «PopryVse», «Беz Обмежень» і «Kerygma Project»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: