Поліція Львівщини отримала 71 повідомлення про порушення на виборах

IMG_6456

Під час волевиявлення до поліції Львівщини станом на 20.00 надійшло 71 повідомлення про можливі порушення виборчого законодавства, з них частково підтвердились 25.

Грубих порушень публічного порядку не виявлено, інформують у прес-службі поліції Львівської області.

Відомості про повідомлення внесені до Журналу єдиного обліку, за ними проводились перевірки, вирішуються питання їх правової кваліфікації.

Зокрема, громадяни повідомляли про: невчасний початок роботи виборчої дільниці, незаконну агітацію «за» та «проти» певних кандидатів на посаду Президента України, фотографування виборчих бюлетенів, перебування на виборчій дільниці у стані алкогольного сп’яніння, конфлікти на дільницях та псування бюлетенів. За всіма повідомленнями проводились перевірки.

У Залізничний відділ поліції надійшла заява про те, що поблизу однієї з виборчих дільниць виник конфлікт за участі голови ДВК. Як встановили правоохоронці, голова дільничної виборчої комісії перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Складено адміністративні матеріали за ст.179 (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві) КУпАП.

У Сокальське відділення поліції надійшло повідомлення від голови однієї з дільничних виборчих комісій про те, що члени комісії помилково зіпсували п’ять виборчих бюлетенів, проштампувавши «ВИБУВ» навпроти прізвища одного з кандидатів на посаду Президента України.

Окрім того, сьогодні, 31 березня, одне із львівських видань оприлюднило на своїй інтернет-сторінці інформацію про те, що в окремих районах на Львівщині працівники поліції нібито фотографують посвідчення членів виборчих комісій. За цим повідомленням призначено службове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: