Львівську молодь запрошують долучитися до Всеукраїнського табору

IMG_0182

Про це повідомляють у ЛОДА.

Відтак, зазначається, що міністерство молоді та спорту України у співпраці із Департаментом сім’ї, молоді та спорту Донецької обласної державної адміністрації та Департаментом Патрульної Поліції України планують у Донецькій області, орієнтовно у ІІ декаді липня 2019 року проведення Всеукраїнського табору, спрямованого на збільшення чисельності молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України, «Вартові безпеки (далі – Табір)».

Повідомляється, що зазначений захід проводиться з метою залучення мешканців до національно-патріотичного виховання, створення позитивного іміджу українського військовослужбовця, а саме патрульного поліцейського серед дітей та молоді, що сприятиме підготовці молоді до захисту незалежності та територіальної цілісності у складі державних органів і громадських формувань.

Основні завдання:

  • - провести практичні заняття для молоді із домедичної підготовки;
  • - відпрацювати основи військово-спортивної підготовки, тактичних занять;
  • - зміцнити в молоді компетенції, які сприятимуть всебічному розвитку особистості, зміцнять громадсько-державницьку позицію;
  • - фізично та морально загартувати молодь на засадах українських національних цінностей;
  • - збільшити чисельність молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України.

Учасники: для участь у таборі необхідно створити відеоролик, направлений на вирішення певної важливої соціальної проблеми, що стосується особистої безпеки молоді та її оточення. Відео роботи приймаються до 1 червня 2019 року.

Вимоги до відео:

  • 1. При підготовці матеріалів повинні бути враховані умови ефективної реклами: - робота, її зміст, сюжет дія сценічних осіб і персонажів не повинні суперечити Закону України «Про рекламу» від 03.07.1996 р. № 270/96.
  • 2. Заборонено у відеоролику демонструвати елементи жорстокості, насильства, порнографії, цинізму, приниження людської честі та гідності.
  • 3. Зміст відеороботи має розкрити гостру соціальну проблему, на вирішення якої спрямований ролик.
  • 4. Посилання на відеоролик (формат AVI/MP4/MOV хронометраж не більше 90 секунд) розміщується у гугл-формі за посиланням 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: