Сьогодні на Львівщині стартує весняний призов

IMG_4654 (1)

Сьогодні розпочалась весняна призовна кампанія на строкову військову службу, яка триватиме з квітня по червень 2019 року.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуку написав керівник Львівського обласного військового комісаріату Олександр Тіщенко.

«В Законі України «Про військовий обов'язок і військову службу» вказано, що неотримання повістки з будь-яких причин не є підставою для ігнорування призову. Отже, як тільки в країні оголошено про початок нового призову в армію, громадянам віком від 20 до 27 років надається 10 днів на явку у військовий комісаріат. Відповідно з 11 числа дані юнаки являються ухильниками від призову на строкову військову службу і до них будуть застосовані адміністративні заходи у вигляді штрафу», – написав Тіщенко.

І зазначив, що в подальшому за неявку до районних військових комісаріатів після отримання повісток передбачена кримінальна відповідальність у вигляді обмеженням волі на строк до трьох років (стаття 335 Кримінального кодексу України).

«Громадяни, які в майбутньому забажають пов’язати своє життя із державною службою або ж службою в силових структурах держави – не пройдуть спеціальну перевірку у військовому комісаріаті, що унеможливить їхнє подальше працевлаштування», – додав військовий комісар.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: