У Києві викрили підприємця, який торгував фальсифікованими телефони «Apple»

56508694_2508419059169441_2692605930909990912_n

Столичні правоохоронці  викрили підприємця, який ухилився від сплати податків, торгуючи телефонами «Apple» та аксесуарів до них, імпортованих з Китаю та США, на адресу підприємств та громадян.

Про це повідомили у прокуратурі Києва.

Під час проведення обшуку за місцем здійснення підприємцем своєї діяльності слідчими ДФС виявлено та вилучено мобільні телефони різних моделей марки «Apple» у кількості понад 860 одиниць, запчастини до мобільних телефонів різних моделей марки «Apple» у загальній кількості 959 одиниць, у тому числі спеціальне обладнання для складання цих мобільних телефонів, та інші аксесуари на загальну суму понад 6 млн. грн.

Слідством зібрані дані, які свідчать про фальсифіковане виробництво мобільних телефонів «Apple» із використанням спеціального технічного обладнання та незаконно ввезених деталей до цих товарів марки «Apple».

Перебуваючи на спрощеній системі оподаткування, підприємець свідомо занижував обсяги реальних доходів, які складали орієнтовно близько 5 млн. грн. щомісячно, хоча до органів ДФС подавав річні податкові декларації із недостовірними даними про отримання річного доходу на суми, що не перевищували 1 млн. грн.

На даний час слідство триває, призначено судові експертизи та проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: