У Львові через отруєння чадним газом померла відома мисткиня

sa

Сьогодні вночі внаслідок труєння чадним газом загинула жінка, ще один чоловік — госпіталізований. Йдеться про відому мисткиню, директора «Школи мистецтв» Оксану Бондарук.

Як інформує міське управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, 1 квітня, близько 04.40 год., у квартирі на вул. Свєнціцького, 13, внаслідок ймовірного отруєння чадним газом загинула жінка, 1972 року народження, та у стані середнього ступеня важкості госпіталізований в обласну клінічну лікарню чоловік, 1969 року народження.

Невдовзі стало відомо, що йдеться про Оксану Бондарчук – директора і засновницю «Школи мистецтв», а також її чоловіка. На сторінці мисткині у соцмережах вже десятки співчуттів, які висловлюють друзі та знайомі.

У міській раді зазначили, що приміщення у багатоповерховому будинку обладнане як студія мистецтв. Приміщення обладнане ПГ-4, газовою колонкою та 3-ма пічками.

Як повідомили у Галицькій районній адміністрації, є складений акт працівниками ПАТ «Львівгаз», що тяга наявна, інші обставини події з’ясовують. «В акті зазначена інформація, що у приміщенні встановлені металопластикові вікна, АГВ стоїть на площі кухні, газова колонка у ванній кімнаті, що є практично забороненим. На момент, коли проводилось обстеження, тяга була», — повідомили у Галицькій районній адміністрації.

Обставини події встановлюють.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: