Зона ООС: двоє українських захисників загинули, ще двоє – поранені

56523175_565343667291587_352277650024169472_n

Від початку доби противник 10 разів обстріляв позиції наших військ, 10 разів застосувавши озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Про це повідомили у прес-центрі ООС.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» позиції підрозділів Об'єднаних сил обстріляні чотири рази: з мінометів калібрів 120 та 82 мм – у районі населеного пункту Верхньоторецьке; з підствольних гранатометів – поблизу міста Авдіївка; з автоматичних станкових гранатометів – у районі населеного пункту Гнутове; зі станкових протитанкових гранатометів – біля села Широкине.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» окупанти шість разів обстріляли наших захисників: тричі – з артилерійських систем калібру 152 мм, мінометів калібрів 120 та 82 мм і стрілецької зброї – у районі населеного пункту Новозванівка; з мінометів калібру 120 мм – поблизу села Катеринівка; двічі – з мінометів калібру 120 мм, автоматичних станкових гранатометів – у районі міста Попасна.

Внаслідок обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинули та двоє отримали поранення.

Підрозділи, які обстрілював противник, дали адекватну відповідь вогнем зі штатного озброєння. Втрати противника уточнюються.

Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: