На Дрогобиччині відбудуться гірські автоперегони

27803b6-020
Фото ілюстративне

Впродовж 5-7 квітня на території Дрогобицького району відбудеться 1 та 2-й етап чемпіонату України з гірських автоперегонів «ІІІ Гран-Прі Трускавець 2019».

Про це повідомили сьогодні під час брифінгу.

«5 квітня о 20 год на Майдані Незалежності у Трускавці відбудеться відкриття та презентація екіпажів, а 6 та 7 квітня стартують самі змагання. Другий день змагань відбуватиметься на перевалі Борислав – Східниця», – повідомив заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Андрій Тур.

Перегони - наймасштабніший етап в чемпіонаті України, а сама траса змагань прокладена центральними вулицями міста Трускавця та на гірських пагорбах.

«На змагання зареєструвався 21 учасник, зокрема один польський екіпаж також очікуємо представника Британії», - розповів голова Галицького Автомобільного Клубу, суддя національної категорії Сергій Єженков.

З міркувань безпеки траса сезону 2019 має певні відмінності, адже у перший день змагань, учасники виконуватимуть в Трускавці декілька складних елементів. Серед них найбільш видовищний – «бочка з розворотом на 360 градусів». Також в центрі міста буде облаштована та працюватиме найбільша глядацька зона для понад тисячі глядачів. Одночасно міські заїзди транслюватимуть у режимі он-лайн на великому екрані.

Додамо, що змагання проводять за підтримки управління фізичної культури та спорту ЛОДА, Трускавецької міської ради та Міжнародної Асоціації Автомобілістів Прикарпаття. Особливу увагу організатори змагань надають заходам безпеки.

У дні змагань буде перекриття руху транспорту та пішоходів на наближених до місця змагань ділянках, а також посилять охорону громадського порядку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: