Працівник школи на Львівщині на очах у дітей знущався над собакою. Поліція порушила справу

patrul-1

В місті Городок поліцейські встановлюють обставини жорстокого поводження з собакою вчителем однієї зі шкіл Львівщини.Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області.Відтак, зазначається, що за цим фактом відкрите кримінальне провадження.«В Городоцьке відділення поліції 2 квітня надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що на території однієї зі шкіл міста її працівник на очах у дітей побив собаку та кинув його в річку», - повідомляють у поліції.За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.299 Кримінального кодексу України (жорстоке поводження з тваринами). Санкція статті передбачає - обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.Правоохоронці встановлюють обставини події, а також причетних до неї осіб.

В місті Городок поліцейські встановлюють обставини жорстокого поводження з собакою працівником однієї зі шкіл Львівщини.

Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області.

Відтак, зазначається, що за цим фактом відкрите кримінальне провадження.

«В Городоцьке відділення поліції 2 квітня надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що на території однієї зі шкіл міста її працівник на очах у дітей побив собаку та кинув його в річку», - повідомляють у поліції.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.299 Кримінального кодексу України (жорстоке поводження з тваринами).

Зазначимо, що санкція статті передбачає - обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, а також причетних до неї осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: