Депутати погодили створення у Львові комунального молодіжного центру

IMG_6779

Депутати погодили створення комунальної установи «Львівський міський молодіжний центр», передає кореспондент Дивись.info.

Як пояснив заступник міського голови Андрій Москаленко, ухвала є частиною Плану дій з реалізації ініціативи ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді», яку затвердила сесія Львівської міської ради. А виконання цього Плану є умовою для отримання міжнародного статусу для міста – «Громада, дружня до дітей та молоді».

«У березні Інститут міста спільно з U-Report провів дослідження-опитування серед молоді, і більшість опитуваних – 81%, висловилися у тому, що готові активно брати участь в роботі центру і хочуть його створення. Ми також визначаємо декілька конкретних завдань роботи молодіжного центру – це є пошук грантів для освітніх та культурних програм, це залучення проектів і досвіду інших міст, також це одна з вимог щодо подачі заявки в участі на здобуття статусу Молодіжної столиці Європи у 2022 року. Одним з важливих елементів – це праця з ЮНІСЕФ, потрібно створити інституцію, яка буде окремо функціонувати, мати свій незалежний статус і зможе активно залучати молодь. У нас є прописано активності, які ми плануємо. Зауважу, приміщення центру матиме майже 300 кв. м і там буде декілька зон: робоча, коворкінг, конференційна», – розповів Андрій Москаленко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: