Оголошено список українських музикантів, які мають шанс виступити на Sziget

CSS-2809-min-1-800x400

Цього року введені нові правила, які «працюють» на артиста.

Організатори премії APPS Music х SZIGET: Awards оголосили лонг-лист участників відбору серед українських музикантів. До списку кандидатів на участь у фестивалі SZIGET потрапило 14 імен, передає Karabas.live.

Організатори сформували лонг-лист найактуальніших артистів станом на початок 2019 року. До списку входять: ADAM, Braii, Cape Cod, DZ’OB, INDT, Fontaliza, [О], ЦеШо, OY Sound System, Sasha Boole, The Unsleeping, YEYO, YUKO та Wavy Dem.

Фінал відбору відбудеться у травні. Переможець виступить на сцені Europe Stage у серпні на фестивалі Sziget в Будапешті.

Як зазначають організатори, буде обрано найактуальнішого артиста з якісним лайвом, оминаючи обмеження в жанрі, віці і ступені визнання в Україні чи за кордоном.

«Ми вирішили почати з відбору у форматі, який нагадує community booking у практиці формування фестивальних лайн-апів. Це вибір за рекомендаціями експертів. Але маючи експертну основу, ми як і раніше хочемо почути публіку, інтерес, реакція і активність якої є стимулом для музикантів», - розповіла Ольга Єрмак, співорганізатор премії та промоутер Sziget Festival в Україні.

Жюрі обере свій ТОП з 5 участників, але кожен спостерігачі премії теж маєправо голосу. Наступним кроком премії стане зйомка 14 студійних лайвів на однй із найефектніших треків кожного номінанта. Саме ці відео побачать меломани, смак і відчуття актуальності яких і визначать переможця у двоетапному голосуванні.

Фестиваль SZIGET пройде в Будапешті з 7 по 13 серпня. Він вважається одним з найбільших фестивалів світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: