Садовий запевнив, що не дасть побудувати житло на місці ЛАЗу

IMG_6765

Розпочався демонтаж приміщення головного корпусу ЛАЗу на вулиці Стрийській. Про це  почали демонтовувати. При цьому, невідомо, наскільки ці роботи законні.

Розпочався демонтаж приміщення головного корпусу ЛАЗу на вулиці Стрийській. При цьому, невідомо, наскільки ці роботи законні.

Про це під час сесії заявив депутат Маркіян Лопачак, який подав відповідний запит до міського голови.

«Відсутня будь-яка інформація про наявність правових підстав та дозвільної документації на такий комплекс робіт, їхню безпечність та відповідність будівельним нормам. Нагадаю, що міська рада прийняла дві ухвали, якими зарезервувала усі територію під колишнім автобусним заводом для потреб міста та вирішила провести там інвентаризацію майна», – заявив депутат.

Своє чергою міський голова Андрій Садовий підтримав депутата.

«Не можна це кидати напризволяще. Тому що, на превеликий жаль, бандитів, які вкрали це майно, ніхто не покарав, і далі злочинні дії продовжують. Тому треба наводити там порядок. Це є прекрасна територія, яка має бути зарезервована для громади міста Львова стосовно великих інфраструктурних проектів, які там мають бути реалізовані. Там мають бути створені робочі місця. І відразу хочу звернутись до всіх, хто має думку щодо будівництва там житла, — жодного житла там не буде. Там будуть виробничі площі, офісні приміщення. Там мають бути ІТ-хаби, там має працювати інтелект, тому що ми поруч маємо будівництва великого ІТ-парку. Там мають бути виставкові площі. Треба системно опрацювати це питання», — заявив  Андрій Садовий.

Він дав доручення підлеглим, зокрема керівництву міської інспекції ДАБК виїхати на місце та вивчити ситуацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: