У Києві вночі вибух автомобіль – чоловіку відірвало руку

56372153_2146629532059473_2557965526588456960_n

Правоохоронці встановлюють обставини вибуху автівки у Голосіївському районі столиці. У результаті вибуху один чоловік отримав поранення. За фактом події розпочаті кримінальні провадження.

Про це повідомили у ГУ НП Києва.

Близько 2-ої години ночі до Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Вільямса вибухнула автівка. На виклик виїхали слідчо-оперативні групи головного та районного управлінь, вибухотехніки, кінологи і лікарі.

На місці події поліцейські виявили пошкоджений транспортний засіб «Шевролет Еванда», який належить місцевій мешканці. За попередньою інформацією, у результаті вибуху один чоловік отримав поранення. Постраждалий у важкому стані доставлений у лікарню.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розслідуються кримінальні провадження за ч.3 ст.15, п.5 ч.2 ст.115 (Замах на вбивство) та ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці відпрацьовують місце скоєння злочину та прилеглу територію для встановлення всіх обставин та очевидців події.

Крім того, повідомляється, що постраждалому чоловіку відірвало руку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: