Віднині у центрі Львові буде обмежено рух транспорту через ремонт колій

ремонтные-работы-730x410
Фото ілюстративне

У зв’язку з ремонтом колії 5 квітня, з 20.00 год. до 05.00 год. 8 квітня, буде обмежено рух транспортних засобі на перехресті пл. Ринок — пл. Катедральна — вул. Галицька.

Про це повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Роботи виконуватимуть ремонтні бригади ЛКП «Львівелектротранс». Об’їзд дороги відбуватиметься відповідно до розробленої тимчасової схеми організації дорожнього руху.

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних ремонтних робіт.

Нагадаємо, на час проведення ремонтних робіт на цій ділянці трамваї маршрутів № 1, 2, 9 курсуватимуть за зміненим маршрутом.

Зокрема, маршрут № 1 — «Залізничний вокзал — вул. Городоцька — вул. Підвальна — вул. Ів. Франка — вул. Вітовського — вул. Київська» та у зворотному напрямку;

Маршрут № 2 — «вул. Коновальця — вул. Сахарова — вул. Вітовського — вул. Ів. Франка — вул. Личаківська — вул. Пасічна» та у зворотному напрямку;

Маршрут № 9 — «Залізничний вокзал — вул. Київська — вул. Вітовського -вул. Ів. Франка — вул. Підвальна — вул. Городоцька» та у зворотному напрямку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: