На Львівщині ДТП: два літні велосипедисти опинилися під колесами авто

64f1d5913e36cdbb58ba33e1f9b6cfe7
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

В Сокальське відділення поліції 5 квітня надійшла інформація про те, що у селі Двірці сталася автопригода з потерпілим.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Правоохоронці попередньо встановили, що приблизно о 10.05 водій автомобіля «Фольксваген Гольф», 23-річний житель міста Червоноград, скоїв наїзд на 61-річного велосипедиста, місцевого мешканця. Потерпілий доставлений в травматологічне відділення лікарні з переломом стегна.

Аналогічна автопригода була зареєстрована у місті Жовква в 11.50. Під колеса автомобіля «Опель», яким керував 31-річний житель району, потрапив 75-річний велосипедист, мешканець райцентру. Він госпіталізований в одну із львівських лікарень зі струсом головного мозку, закритою черепно-мозковою травмою, переломом стегна та компресійним переломом хребців шийного відділу.

За фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене статтею, - обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: