ДТП на Львівщині: під колесами авто опинився 37-річний чоловік

dtp1
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Напередодні, близько 22.30 на автодорозі сполученням Львів – Рава-Руська трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Так, між селами Гряда та Великий Дорошів водій автомобіля «Шкода Октавіа», 44-річна жителька селища Куликів Жовківського району, вчинила наїзд на 37-річного мешканця одного із сіл.

Пішохід доставлений в обласну лікарню швидкої медичної допомоги з важкою поєднаною травмою, забоєм грудної клітки, закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку.

Працівники поліції встановлюють обставини, за яких відбулася ДТП. Вирішується питання про відкриття за цим фактом кримінального провадження.

Загалом, на Львівщині протягом 6 квітня сталося 58 дорожньо-транспортних  пригод, з яких 21 – на території області, 37– у Львові. В п’яти із них потерпіли люди: двоє водіїв транспортних засобів загинули, пасажир та троє пішоходів були травмовані. .

За наслідками інших ДТП  складено адміністративні протоколи за ст.124 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Нагадаємо, з 1 квітня на території Львівщини триває комплекс заходів «Пішохід», спрямований на профілактику аварійності та дотриманням Правил дорожнього руху водіями, пішоходами та пасажирами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: