Окупанти на Донбасі втратили 18 бойовиків і БТР, з українського боку - один поранений

56744654_568316716994282_2532204218257768448_n

У неділю, 7 квітня, російські бойовики на Донбасі 10 разів обстріляли позиції української армії, у тому числі 4 рази - із забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" терористи били зі 120-мм  мінометів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів у районі Водяного, з 82-мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу Гнутового, з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - неподалік Широкиного, зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - біля Новотроїцького.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики стріляли з мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, великокаліберних кулеметів, озброєння БМП і автоматичних станкових гранатометів поблизу Попасної, зі 120-мм і 82-мм мінометів - у районі Катеринівки, з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - біля Новозванівки.

Унаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець зазнав поранення.

Об'єднані сили відповіли на кожну провокацію загарбників. За даними розвідки, 7 квітня окупанти втратили 18 бойовиків: 4 - убитими, 14 - пораненими. Крім того, українські бійці знищили один ворожий бронетранспортер.

Від початку доби 8 квітня російські найманці двічі обстріляли українські позиції у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": із гранатометів різних систем - поблизу Авдіївки, зі станкових протитанкових гранатометів - неподалік Кам'янки. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил унаслідок цмх обстрілів не зафіксовано. Українські військові відповіли на обстріли вогнем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: