Під час обстрілів на Донбасі загинув український військовий

війна

Від початку поточної доби ворог вісім разів обстріляв позиції наших військ, із них чотири рази – із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Про це повідомляють у прес-службі ООС.

Відтак, зазначається, що збройні формування Російської федерації вели вогонь по позиціях підрозділів Об'єднаних сил із протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Відомо, що у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог шість разів обстріляв наші опорні пункти з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу села Водяне, з мінометів калібру 82 мм та станкових протитанкових гранатометів – поблизу населеного пункту Піски.

З протитанкових ракетних комплексів та станкових протитанкових гранатометів – в районі населеного пункту Опитне, з гранатометів різних систем – в районі міста Авдіївка, з станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі населеного пункту Верхньоторецьке, та з станкових протитанкових гранатометів – в районі населеного пункту Кам'янка.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти двічі обстріляли позиції Об'єднаних сил з мінометів калібру 82 мм та станкових протитанкових гранатометів – поблизу села Золоте-4, з мінометів калібру 82 мм – поблизу населеного пункту Луганське.

У прес-службі зазначають, що під час обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, двоє отримали поранення.

На ворожі обстріли підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: