У Києві сталася масштабна пожежа: вибухнули газові балони, згоріли дім і споруди

im-3428

У неділю, 7 квітня, в Києві сталася пожежа в приватному секторі у Подільському районі, під час якої згоріли кілька будівель.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС Києва.

Пожежа сталася по вул. Гомельській. Повідомлення про загоряння надійшло о 23:06. Пожежні, які прибули на виклик, з'ясували, що на прибудинковій території горить сміття, трав'яний настил і дерева на площі 200 кв. м із розповсюдженням вогню на одноповерховий житловий будинок і гараж.

Під час гасіння пожежі в одній із господарських споруд вибухнули кілька газових балонів. Унаслідок вибуху та через щільну забудову приватної ділянки вогонь охопив значно більшу площу. Під час гасіння пожежі рятувальники віднесли на безпечну відстань 1 кисневий балон і 4 каністри з бензином (3 з яких були порожніми).

Гасіння пожежі ускладнювалось великим захаращенням території горючими матеріалами, а у найближчих пожежних гідрантах був слабкий тиск води, через що пожежним довелося прокласти довгі магістральні лінії для водопостачання.

Пожежу було локалізовано на площі 600 кв. м уже 8 квітня о 01:43 , а о 03:12 - ліквідовано.

Вогонь встиг знищити дерев’яний сарай, дерев’яну прибудову, літню кухню та одноповерховий житловий будинок. Проте пожежні завадили полум'ю поширитися на інші приватні житлові будинки з господарськими спорудами.

На щастя, під час пожежі ніхто з людей не постраждав. Причина загоряння та збиток з’ясовуються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: