У Львові затримали лікаря, яка вимагала хабар з матері дитини-інваліда (фото, відео)

doctor-money

Лікар вимагала та отримала від матері дитини-інваліда неправомірну вигоду за видачу витягу з медичної картки для подальшого оформлення державної соціальної виплати.

Про це повідомляє Головне управління національної поліції у Львівській області.

Відомо, що 61-річна львів’янка, лікар-невролог неврологічного відділення одного з львівських медичних закладів, вимагала та отримала від 30-річної мешканки Яворівського району, матері дитини-інваліда, неправомірну вигоду у розмірі шість тисяч гривень за видачу витягу з медичної картки хворої дитини для подальшого оформлення державної соціальної виплати для дітей-інвалідів віком до вісімнадцяти років.

Жінку викрили працівники Управління Служби безпеки України у Львівській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

«Зловмисницю затримано в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для неї міру запобіжного заходу. Лікарю загрожує покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна», - йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: