У Стрийському парку висадили сквер кущових магнолій

df7a84d0-a1dd-46ef-825a-458f78a86304

Також для комфорту львів’ян на цій локації встановили лавки.  

Сквер кущових магнолій висадили у Стрийському парку Львова. Відтепер у парку облаштована площа, де щовесни розквітатимуть рожево-білим цвітом екзотичні сортові дерева Magnolia Soulangeana. Також для комфорту львів’ян на цій локації встановили лавки, про це інформує прес-служба компанії «Ваш Дім».

Магнолії та вуличні меблі подарувала мешканцям міста житлово-будівельна компанія «Ваш Дім». Зробили це з нагоди закінчення будівництва житлового комплексу Villa Magnolia – першого кварталу малоповерхової забудови у Львові.

«На площі над каскадом потічка ми висадили 10 кущових магнолій та встановили вуличні меблі. Магнолії, які ми висадили у парку цвістимуть майже місяць, адже це сортові рослини. Це наш подарунок місту з нагоди завершення будівництва однойменного з магнолією житлового комплексу – Villa Magnolia, – розповів Тарас Цибульський, комерційний директор компанії «Ваш Дім». – Також цю площу облаштували 9 лавками. Вони виконані з якісного пластику, розраховані на довгий час експлуатації і не потребують додаткового догляду».

Відтак мешканці міста відтепер щовесни матимуть змогу милуватися квітами. А любителі мобільної фотографії –  гарну локацію для своїх Instagram-сторінок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: