Львівська ОДА виділила Дубневичам майже 9 гектарів землі під сонячні електростанції

IMG_1080

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка 8 квітня підписав чотири розпорядження про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для обслуговування сонячних електростанцій.

Сумарна площа цих ділянок становитиме 8,8 га, пишуть «Наші гроші. Львів»

Дві ділянки по 1,6 та 2,8 га виділять ТОВ «НР Солар» на території Березинської сільради та Новороздільської міськради відповідно. За розпорядженнями ділянки надаються для будівництва підземної кабельної лінії від сонячної електростанції «Південна» до Новороздільського заводу складних мінеральних добрив.

Ще дві ділянки аналогічних розмірів отримає ТОВ «Солар грін тех». Призначення ділянок – будівництво кабельної лінії від «Північної» електростанції також до Новороздільського заводу.

Обидві компанії пов’язані з братами Дубневичами. ТОВ «НР Солар» зареєстровано менше двох років тому, а його власником є Тарас Ковальчук. Йому також належить 50% ТОВ «Солар грін тех», решта 50% – Мар’янові Романишину. Останньому також належить ТОВ «Галінтерком», колишнім власником якого є Павло Дубневич.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: