Окупанти обстріляли Об'єднані сили із заборонених мінометів, але втратили 5 бойовиків

56673003_569381766887777_2211880884397670400_o

У вівторок, 9 квітня, російські найманці на Донбасі 13 разів обстріляли позиції української армії, при цьому 7 разів - із забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

Загалом терористи випустили по укзраїнських військових 31 мінометну міну заборонених калібрів 120 мм і 82 мм.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" загарбники обстріляли позиції Об'єднаних сил зі 120-мм мінометів, озброєння БМП і станкових протитанкових гранатометів у районі Павлополя, зі 120-мм мінометів - неподалік селища Піски, з 82-мм мінометів і станкових протитанкових гранатометів - біля Широкиного, з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів - поблизу Гнутового, з гранатометів різних систем і стрілецької зброї - під Авдіївкою, зі станкових протитанкових гранатометів - неподалік Верхньоторецькогою.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти обстріляли українські позиції зі 120-мм і 82-мм мінометів поблизу Катеринівки, зі 120-мм мінометів - неподалік Новоолександрівки, з 82-мм мінометів і стрілецької зброї - біля Золотого-4.

Втрат серед українських військовослужбовців унаслідок ворожих обстрілів немає.

На кожен обстріл Об'єднані сили відповіли вогнем. За даними розвідки, 9 квітня окупанти втратили 5 бойовиків: одного загиблим, решту - пораненими.

Від початку доби 10 квітня російські найманці обстріляли українських військових із 82-мм мінометів і автоматичних станкових гранатометів поблизу селища Піски. Втрат серед бійців ООС у результаті цього обстрілу не зафіксовано. Українські військові відповіли на цю провокацію вогнем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: