На Львівщині на службу призвуть 40 офіцерів запасу

57104104_568919106937851_8140003838229741568_n

У Львівському обласному військовому комісаріаті триває відбір кандидатів для чергового призову на військову службу осіб офіцерського складу строком на 18 місяців.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомив начальник Львівського обласного військового комісаріату Олександр Тіщенко.

«Загалом майже 40 офіцерів запасу з Львівщини поповнять лави Збройних Сил України. Призвані військовослужбовці впродовж трьох місяців пройдуть підготовку при вищих військових навчальних закладах, а опісля будуть розподілені у військові частини Збройних Сил України», – написав Тіщенко.

Він зазначив, що сьогодні тривають підготовчі заходи: офіцерів запасу віком до 43-років викликають до районних військових комісаріатів, де вони проходять медичні комісії та співбесіди.

«Сама ж відправка до війська відбудеться вже у травні. Бажаючим поповнити лави Збройних Сил України за призовом осіб офіцерського складу слід звертатися до районних військових комісаріатів за своїм місцем приписки.

Зазначу, що умови проходження військової служби для даної категорії громадян є дуже привабливими: їм передбачене грошове забезпечення близько 13 тисяч на місяць, повне речове та медичне забезпечення. Також за ними зберігається робоче місце та середньомісячна заробітна плата.

Офіцери запасу, призвані для проходження військової служби, не залучаються до участі в бойових діях на сході України», – написав Тіщенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: