У зоні ООС поранено трьох українських військових, втрати ворога — 7 бойовиків

56673003_569381766887777_2211880884397670400_o

У середу, 10 квітня, російські найманці на Донбасі 9 разів обстріляли позиції української армії, зокрема тричі — із забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти обстріляли українські позиції з мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів поблизу Опитного, з 82-мм мінометів і автоматичних станкових гранатометів - неподалік селища Піски, з озброєння БМП, автоматичних станкових гранатометів, стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів - у районі Павлополя, з озброєння БМП і автоматичних станкових гранатометів - біля Кам'янки, зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - під Широкиним, зі стрілецької зброї - поблизу Авдіївки.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" терористи обстріляли українські позиції зі 120-мм мінометів і озброєння БМП неподалік Новозванівки, зі стрілецької зброї - поблизу Станиці Луганської у межах ділянки розведення сил.

Унаслідок ворожих обстрілів двоє українських військовослужбовців зазнали поранень. Натомість Об'єднані сил и відповіли вогнем на кожен обстріл. За даними розвідки, 10 квітня окупанти втратили 1 бойовика загиблим, 6 - пораненими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: