Актор зі «Сватів», якому скасували заборону на в’їзд в Україні, виступив в анексованому Криму

facebookcomsvaty650x410

Російський актор Федір Добронравов, якому Окружний адміністративний суд Києва скасував заборону на в'їзд в Україну, виступив з гастролями в включеному Криму.

Російський актор Федір Добронравов, якому Окружний адміністративний суд Києва скасував заборону на в'їзд в Україну, виступив з гастролями в включеному Криму, пише Крим.Реалії.

Як повідомили в керченському палаці культури «Корабел», 8 квітня там показали запланований раніше спектакль «Пастка для чоловіка» за участю Добронравова. Через два дні, 10 квітня, Добронравов грав в цьому спектаклі в «Музичному театрі Криму» в Севастополі. Цю інформацію кореспонденту підтвердили в севастопольському театрі.

Крим.Реалії звернулися в «Акторська агентство №1» до агента російського актора Ірини Сойкіної. Вона заявила, що не знає, виступив чи Федір Добронравов у Криму, і порадила уточнити інформацію у кримських театрів.

Раніше повідомлялося, що в Керчі анонсували показ вистави «Пастка для чоловіка» за участю російських артистів, в тому числі Федора Добронравова, Тетяни Васильєвої та Олени Сафонової.

В кінці березня Окружний адміністративний суд Києва визнав протиправним заборону серіалу «Свати». Також, за позовом компаній «1 + 1» і «Кіноквартал», суд скасував заборону на в'їзд в Україну акторові «Сватів» Федору Добронравову.

Іноземні артисти і інші діячі культури порушують українське законодавство, приїжджаючи з гастролями в анексувати Росією Крим через закриті України пункти пропуску. Деяким артистам і співакам, які приїхали на гастролі до Криму або прямо підтримують російської анексії Криму, заборонено виступати на материковій Україні.

Український МЗС оприлюднив раніше звернення, в якому застеріг іноземних громадян і осіб без громадянства від незаконних поїздок в анексувати Крим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: