На Львівщині митники передали поліції понад 2 тисячі одиниць вилученої зброї (фото)

57155090_2189866304435896_8501656113370890240_n

Працівники Львівської митниці ДФС передали представникам Національної поліції понад 2 тисячі одиниць зброї та боєприпасів.

Про це повідомили в ДФС у Львівській області.

Свого часу цю зброю та боєприпаси вилучили працівники Львівської митниці ДФС під час незаконного переміщення через митний кордон України. Після експертиз, оцінки майна та рішень судів за дорученням виконавчої служби зброю передали представникам Головного управління Національної поліції у Львівській області для подальшого розпорядження ним.

Зброя боєприпаси та складові частини, які вилучені, згідно з ПМП, за висновками експертного дослідження НДЕКЦ МВС України належить до категорії холодної зброї, колюче-рублячої дії, та вогнепальної нарізної зброї, а також луки, які мають технічну забезпеченість, достатні вражаючі властивості та відносяться до механічно метальної холодної зброї, які виготовлені промисловим способом.

Серед переданої зброї карабіни, луки, арбалети, ножі, патрони, гільзи, основні частини та деталі до вогнепальної гладкоствольної та нарізної зброї (стволи, магазини, спускові колодки з курком, затвори в зібраному стані) тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: