Вулицю Шота Руставелі забудують офісами та житлом

32-TzOV-Rustaveli-7ya_vul.-SHota-Rustaveli-7-YA-5

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво на вулиці Шота Руставелі комерційного центру та житлового будинку, передає кореспондент Дивись.info.

Зокрема виконком видав ПрАТ «Центр енергетичних інновацій» містобудівні умови та обмеження на реконструкцію з надбудовою будинків під літерою А-5 та А-6 на вул. Шота Руставелі з пристосуванням під центр комерційно-ділової активності.

Площа двох земельних ділянок становить 0,1046 та 0,0899 га, цільове призначення – для будівництва й обслуговування інших будівель громадської забудови. Ділянки належать до категорії житлової та громадської забудови та входять у зону Г-2 – торгово-ділову зону місцевого значення, а також розташовані у межах історичного ареалу Львова.

Згідно з рішенням виконкому, максимальний відсоток забудови не зміниться, а гранична висота становитиме 27 та 28,9 м.

Як пояснив представник управління архітектури та урбаністики ЛМР, йдеться про надбудову одного поверху до існуючого будинку.

Крім цього, виконком видав містобудівні умови та обмеження на будівництво. Водночас містобудівні умови та обмеження сьогодні надали і ТзОВ «Руставелі 7’я» на будівництво багатоквартирного житлового будинку із вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Шота Руставелі, 7-Я зі знесенням існуючих споруд.

Житловий будинок постане поруч з майбутнім діловим центром.

Площа земельної ділянки становить 0,1355 га, цільове призначення  – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. Вид використання – будівництво та обслуговування будівлі змішаного використання: із житловими квартирами на верхніх поверхах і розміщенням у нижніх поверхах об’єктів ділового, культурного, обслуговуючого і комерційного призначення. Земельна ділянка належить до зони Г-2 і входить у межі історичного ареалу Львова.

Максимальний відсоток забудови ділянки – 37%. Гранична висота забудови – 32 м.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: