Завтра у Львові відбудеться загальноміське прибирання

90A17B55-606A-467C-8601-6A20EDEBFBDA

У суботу, 13 квітня, містян запрошують долучитися до загальноміського прибирання, у межах кампанії з благоустрою «З нами місто розквітає».

У ЛМР повідомляють, що у толоці візьмуть участь структурні підрозділи Львівської міської ради, студенти, громадські організації. Нагадаємо, місячник озеленення у місті розпочався з 18 березня і триватиме до 18 квітня.

Для проведення робіт є необхідний реманент, а саме граблі та лопати. Також усі учасники толоки будуть забезпечені рукавицями та мішками для збору випадкового сміття. Мерія просить долучитися усіх небайдужих мешканців, студентів і громадські організації до участі у весняному загальноміському прибиранні та упорядкувати місто.

За більш детальною інформацією просимо звертатися у відділ екології та природних ресурсів за тел. 297−57−55, контактна особа — Греділь Олена.

Також нагадуємо, що, відповідно до правил благоустрою, власники магазинів і торгово-розважальних центрів повинні навести порядок на своїй території самостійно. Також місто звертається до мешканців приватного сектору долучитись до акції та здійснити благоустрій на подвір'ях, прибудинковій території тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: