Львівські дільничні разом з прикордонниками обговорили проблеми в міграційній сфері (фото)

PHOTO-2019-04-12-16-23-51(1)
Фото: національна поліція

Зустрічі проводилися у відділах прикордонної служби «Павловичі», що на Сокальщині, та «Рава-Руська» у Жовківському районі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

З метою запобігання незаконного перетину кордонів, виявлення іноземців та осіб без громадянства, які порушують режим перебування на території України, а також припинення інших порушень, що вчиняються в прикордонній смузі, 12 квітня працівники відділу дільничних офіцерів поліції управління превентивної діяльності спільно з керівниками секторів превенції Сокальського, Жовківського та Яворівського відділів поліції Головного управління Нацполіції у Львівській області провели робочі зустрічі з керівництвом  територіальних відділів Львівського прикордонного загону Державної прикордонної служби України.

До круглого столу також були запрошені керівники громадських формувань з охорони громадського порядку та державного кордону, члени яких несуть спільну службу в прикордонній смузі з дільничними офіцерами поліції та дільничними інспекторами прикордонної служби.

Під час зустрічі було обговорено порядок налагодження взаємодії та обміну інформацією щодо запобігання і протидії нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері.

Фото: національна поліція

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: