У Львові патрульні затримали збувача наркотиків

57004875_2033929793575449_3450016979698581504_n
Фото: патрульна поліція Львівської області

Вчора, 12 квітня, львівський екіпаж патрульної поліції, під час патрулювання на вулиці Виговського, побачив на зупинці громадського транспорту чоловіка, який розвернувся при появі службового автомобіля поліції.

Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області.

Патрульні призупинилися і тоді чоловік різко почав йти геть. Інспектори вийшли з автомобіля та пішли за ним. Підозрілий чоловік побачив, що його наздоганяють поліцейські, дістав з кишень поліетиленові пакети та викинув їх через паркан.

Чоловіка зупинили та попросили показати, що він має при собі, та відповісти, що він викинув. В затриманого виявили поліетиленові пакети у яких знаходилася невідома речовина рослинного походження зеленого кольору. Зі слів чоловіка це була марихуана, яку він доставляв по точках збуту, і таким чином мав підробіток.

В одному пакеті, зі слів 20-річного затриманого, знаходилося близько 2 грам марихуани.

Також обслідуючи територію патрульні виявлили ще 3 поліетиленові пакети, які раніше викинув чоловік. Загалом було виявлено 9 поліетиленових пакетів загальною масою близько 18 грам. На місці працювала слідчо-оперативна група Залізничного відділу поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: