На Львівській магістралі набирає обертів сезон колійних робіт

f0126fb0696b5115336327031533632703
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

У квітні фахівці колійного господарства та спеціальна техніка розпочали ремонтні роботи на різних напрямках Львівської магістралі.

На початку місяця працівники Ужгородської колійної машинної станції разом із колійниками Ужгородської дистанції колії замінили на пліті безстикової колії понад кілометр інвентарних рейок першої колії станції Сянки, інформує прес-служба Львівської залізниці..

Бригади Івано-Франківської дистанції охопили середнім ремонтом 2 км колії на дільницях Букачівці – Бурштин та Бурштин – Галич, а колійники Ходорівської дистанції та колійної машинної станції Дубляни виконали середній ремонт кілометрової ділянки колії на дільниці Глібовичі – Старе Село.

Тим часом працівники Бродівської дистанції колії та Рівненської колійної машинної станції за допомогою баластоочисних та колієукладальних машин виконали реконструкцію 4 км колії на перегоні Озеряни – Здолбунів. Загалом у цьому році тут заплановано реконструювати 16,8 км колії.

Крім того, на цьому тижні завершилися роботи з модернізації колії на станції Лавочне, триває посилений і середній ремонт колії на перегоні Братківці – Терновиця, а також середній ремонт залізничного шляху на перегоні Стрільськ – Дубровиця та капітальний і посилений ремонт на коліях станції Болехів. Наступного тижня технологічні «вікна» для виконання колійних робіт заплановані на перегонах Ковель – Мацеїв, Стрий – Ходовичі, а також на станціях Торське та Марківці.

Нагадаємо, впродовж цього року на Львівській залізниці планують охопити різними видами ремонтів понад 270 км залізничних шляхів. Обговорюючи плани, виконавчий директор регіональної філії «Львівська залізниця» Роман Черніцький поставив завдання керівникам причетних служб чітко планувати та узгоджувати дії під час виконання колійних ремонтних робіт, щоб ефективно використовувати персонал і техніку та мінімізувати вплив сезонних колійних робіт на графіковий рух вантажних і пасажирських поїздів. Наголосивши на якості та оперативності проведення колійних робіт, Роман Черніцький звернув увагу залізничників на забезпечення належного естетичного вигляду об’єктів інфраструктури після їхнього завершення, зокрема прибирання замінених елементів та матеріалів верхньої будови колії, впорядкування прилеглої території тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: