Другий тур виборів не принесе сюрпризів для валютного ринку — аналітики

630_360_1519456286-9141

Поточного тижня очікується помірне зростання долара до гривні. Другий тур президентських виборів, як і перший, не принесе сюрпризів для валютного ринку. 

Про це йдеться у прес-релізі Альпарі, який є в розпорядженні Укрінформу.

«Цього тижня ми очікуємо помірного зростання долара до гривні. Долар на міжбанку може торгуватися за тиждень поблизу 26,9 грн, а готівковий долар в банках може торгуватися поблизу 26,8/27,0 грн», - йдеться у повідомленні.

Експерти очікують, що другий тур президентських виборів, як і перший, не принесе сюрпризів для валютного ринку, а його результати збігатимуться з даними останніх соціологічних опитувань.

«У цій ситуації (другий тур президентських виборів - ред.) ми не очікуємо серйозного зростання волатильності на ринку, і загалом він залишиться поблизу поточних значень», - повідомляють в Альпарі.

В Альпарі повідомляють, що минулого тижня курс долара до гривні на різних сегментах валютного ринку змінився різноспрямовано і незначно. Запізнілий офіційний курс ще знижувався, а на інших сегментах ринку долар зріс до гривні на 0,2-0,5%. Так, з минулого понеділка офіційний курс долара США, встановлений НБУ, знизився з 26,77 грн до 26,71 грн (-0,2%). Попит/пропозиція долара на міжбанку, за даними компанії «Укрділінг», за цей самий час зросли з 26,645/26,675 до 26,770/26,800 (+ 0,5%).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: