На Львівщині пройшла церемонія зміни командування операції «Unifier» (фото)

56848174_1141644962675781_8716404448106119168_n

У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного пройшла церемонія зміни командування операції «Unifier».

Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомив ректор Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук.

У заході взяли участь Надзвичайний та Повноважний Послом Канади в Україні Роман Ващук, начальником штабу операцій Командування об’єднаних операцій Канади контр-адміралом Брайан Сантарпіа, Почесний консул Канади у Львові Оксаною Винницька-Юсипович.

«Мав честь, за дорученнями Міністра оборони України, Начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України, Командувача Сухопутних військ Збройних Сил України вручити нагороди військовослужбовцям Канади, що завершують перебування на український землі, а також вручити їм відзнаки начальника Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Ми щиро вдячні підполковнику П’єру Леру, інструкторам канадського контингенту за підтримку та співпрацю.

Бажаємо йому та його команді благополучного повернення додому, подальших успіхів у ратній справі, добробуту сім’ям, процвітання Канаді!

Ми з радістю зустрічаємо нову ротацію на чолі з підполковником Фредеріком Коте.

Підполковнику Фредеріку Коте та його підлеглим бажаю успіхів під час виконання місії, приємного перебування в Україні, та продовження всіх починань, які були закладені попередніми ротаціями на чолі з підполковниками Джеймсоном Гвіні, Тімоті Арсено, Марком Любінекі, Вейном Нівеном, Крістофером Рівзом, Фрейзером Олдом і нарешті П’єром Леру», – написав Павло Ткачук.

Фото з Fb Павла Ткачука

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: