Цьогоріч 13 громадських організацій отримають фінансову підтримку з міського бюджету

1520515349-78373423

У 2019 році 13 громадських організацій отримають фінансову підтримку на покриття видатків за оренду 17 приміщень.

Відповідний проект рішення представив на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради начальник управління «Секретаріат ради» ЛМР Юрій Лукашевський, про це йдеться на порталі депутатів ЛМР.

У рамках Програми надання фінансової підтримки громадським організаціям для покриття видатків на оренду приміщень»,  затвердженої ухвалою № 131 від 04.02.2016 р., був оголошений конкурс, участь у якому взяло 18 громадських організацій. На конкурс було подано заявки на отримання фінансової підтримки для покриття видатків на оренду 39 приміщень.

Фінансова підтримка, яку отримають 13 громадських організацій-переможців цьогорічного конкурсу, становить близько 600 тис. грн. Головним розпорядником коштів на фінансування цієї Програми є управління «Секретаріат ради».

За словами заступниці начальника відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» ЛМР Юлії Бойко, переможців конкурсу визначала спеціально створена конкурсна комісія. До її складу увійшли в.о. заступника міського голови з гуманітарних питань, представники депутатського корпусу,  представники управління соціального захисту, управління молоді та спорту, управління культури, управління комунальної власності та управління «Секретаріат ради». Конкурсна комісія  на засіданні  розглянула інформацію про діяльність громадських організацій у 2018 році, заплановані заходи на 2019 рік, а також стан та використання орендованих приміщень. На основі цієї інформації комісія визначила перелік громадських та інших неприбуткових організацій – одержувачів фінансової підтримки для покриття видатків на оренду приміщень у 2019 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: