У госпіталі помер 20-річний доброволець-госпітальєр

inx960x640

Сьогодні, від тяжкого поранення в голову помер 20-ти річний боєць, госпітальєр, доброволець 8-го батальйону з Маріуполя, друг Смурф.

Про у Fb повідомляє Аратта 8-ий батальйон УДА Української Добровольчої Армії.

«Земля тобі пухом, друже. Слава тим, хто боронить рідну землю! Пімстим смерть великого лицаря! Обіцяємо, що продовжимо твою справу до перемоги!» – йдеться у повідомленні.

Засновниця «Госпітальєрів» Яна Зінкевич написала: «На жаль, наш хоробрий Смурфик щойно помер. Він відчайдушно боровся за життя останні дні. За нього переживали та молились тисячі людей. Дякую усім за вашу небайдужість та підтримку Смурфика.

Микола Волков Госпітальєр, боєць 8 батальйону Аратта, 20-річний юнак з Маріуполя, цей відчайдушний хлопець з самого початку війни був небайдужий до долі України.

Кожен з нас його любив, кожен намагався уберегти.

Для ворожих снайперів немає правил, медики та парамедики для них бажані цілі.

Тому, всі хто зараз на передовій - помстіться за нашого Смурфика, а ми і далі ризикуватимемо своїм життям щоб врятувати ваші.

Тяжко продовжувати далі, тяжко бути командиром і розуміти що твої люди можуть померти або бути пораненим. Але я і надалі працюватиму щоб рятувалось більше життів, було менше смертей, поранені виживали».

У червні 2018 він пройшов у навчальний центр «Госпітальєрів», та з 1 липня поїхав на свою першу ротацію у складі нашого батальйону. З осені 2018 року він був закріплений до 8 батальйону УДА «Аратта» та щоденно ніс тяжку ношу добровольця-парамедика.

Прощання зі Миколою Волковим, другом Смурфиком відбудеться в поминальному домі м.Маріуполь у середу 17 квітня 2019 року, о 13:00.

Поховання відбудеться на Старокримському кладовищі м.Маріуполь у середу, 17 квітня 2019 року, о 14:30.

Микола буде похований на Алеї Слави.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: