На Львівщині правоохоронці припинили діяльність мережі гральних закладів (фото)

igry-1024x683

Оперативники Управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками слідчого управління поліції Львівщини та за процесуального керівництва обласної прокуратури 19 жовтня провели заходи з протидії гральному бізнесу та  припинили діяльність мережі п’яти підпільних закладів.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Відтак, зазначається, що гральні заклади, які працювали під вивісками операторів лотерей, були розташовані у Шевченківському та Галицькому районах Львова, а також у Червонограді, Городку та в Миколаєві.

«Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили 123 одиниці грального обладнання разом із моніторами, вартістю понад сімсот тисяч гривень, понад 42 тисячі гривень та 1,4 тисячі доларів США, а також «чорнові» записи та мережеве обладнання», - йдеться у повідомленні.

Наразі проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.203 зн.2 (зайняття гральним бізнесом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від сорока тисяч до п’ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: