Затримана на Київщині банда готувала замах не на Зеленського, а на кримінального авторитета, – ГПУ

2278221

Затримана поблизу села Іванковичі озброєна група осіб готувала злочин стосовно одного відомого кримінального авторитета, а не кандидата в президенти.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомила речниця генерального прокурора Лариса Сарган.

У Київській області правоохоронці затримано озброєну групу людей, які під час затримання чинили опір працівникам поліції.

За попередньою інформацію, вказані троє осіб готували злочин проти одного відомого в злочинному світі авторитета на замовлення поки невстановлених осіб.

«Затримання відбувалося в лісі, поруч з дорогою, яка веде до села Іванковичі. З огляду на те, що багатьом ЗМІ відомо, що саме в Іванковичах проживає сім’я кандидата в президенти України Володимира Зеленського, окремі засоби масової інформації через допис одного з народних депутатів помилково почали трактувати дану подію, як можливий замах на нього.

Офіційно заявляємо, що жодного відношення вказана затримана група осіб до кандидата в президенти України Володимира Зеленського не має і в правоохоронних органах відсутня будь-яка інформація щодо готування ними злочину стосовно останнього. Натомість злочин вони готували стосовно іншої особи, яка за збігом обставин також проживає неподалік», – написала Сарган.

Вона зазначила, що правоохоронці провели довготривалу і кропітку роботу, щоб запобігти скоєння особливо тяжкого злочину.

На даний час готуються клопотання про обрання їм запобіжних заходів. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: