Львівська «Галичанка» стала чемпіоном України з гандболу

Галичанка головна

Гандболістки львівської «Галичанки» перемогли за тур до фінішу.

16 квітня в Южному відбувся центральний матч другого туру другого етапу жіночої гандбольної Суперліги (група А), в якому зустрічалися львівська «Галичанка» та ужгородські «Карпати». Попри те, що перші двадцять хвилин  у рахунку вели «Карпати», «Галичанка» зуміла переломити хід гри і перемогти суперниць з переконливою різницею – 25:16. Найрезультативнішим гравцем львівської команди у цьому матчі стала капітан Наталія Савчин, в активі якої 8 закинутих м’ячів.

Нагадаємо, що й у першому матчі цього туру «Галичанка» святкувала перемогу – над миколаївським «Реалом” – 24:21 (12:12).

Станом на сьогодні, «Галичанка» набрала 43 очка і на 11 пунктів випередила найближчого переслідувача – «Карпати», чим достроково, за тур до фінішу, гарантувала собі титул чемпіона України. Жодна з команд навіть теоретично не наздожене лідера. Та й «Карпатам» вже  не вдасться  звести різницю в турнірній таблиці до 5 очок, в разі чого б боротьба за «золото» продовжувалась би у серії плей-офф.

Однак після дострокового здобуття чемпіонства «Галичанка» розслаблятися не збирається, адже вже 20 та 21 квітня  у Тернополі гратиме в 1/4 фіналу Кубка України, а 24-26 квітня у Львові прийматиме останній тур чемпіонату України. У цьому турі «Галичанка» сподівається поставити переможну крапку, а «Карпати” та «Реал» визначать, кому ж з них дістанеться «срібло».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: