На площі Двірцевій завершили прокладати головний водогін

572039322272837212738636482852854915137536n-776c172525a75c3346d0bd65b2fe5dc0

Підрядна організація ТзОВ «Онур» проводить роботи на території біля автовокзалу, відповідно площу Двірцеву повністю закрито для проїзду транспорту.

Для пішоходів облаштували прохід через будівельний майданчик між сквером та вокзалом.

Як повідомив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, роботи з прокладання головного водогону завершили. Почали відновлення замощення парковки вокзалу.

«Продовжуються масштабні роботи з реконструкції пл. Двірцевої. Підрядник нарощує темпи. Роботи з прокладання головного водогону завершили. Почали відновлення замощення парковки вокзалу. Практично завершили роботи з ліквідації споруд під старим фонтаном.

Підрядник готовий починати заміну комунікацій в частині існуючих трамвайних колій. Але домовились залишити курсування трамваю до 13 травня. Тому з 13 травня трамвай вже не буде заїжджати на вокзал, але буде їздити до трамвайного депо по вулиці Городоцькій», – повідомив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Нагадаємо, з 25 березня автобуси міжнародного сполучення та рейси до Трускавця, Моршина і Східниці відправляються із парковки біля Залізничного вокзалу, поруч із зупинками міського громадського транспорту. Там же ж облаштовано касу для придбання квитків. Міжобласні автобуси, та рейси до Дрогобича та Шкло відправляються з Приміського вокзалу. Також на цій локації можна придбати квитки на проїзд безпосередньо у працівників автостанції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: