Стартує IV Всеукраїнський конкурс Неймовірні села України 2019

safe_image__1555505403_476x248_3_0

Онлайн-ресурс AgroPortal.ua оголошує про старт IV Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2019», за результатами якого буде відібрано найкращий бізнес-план розвитку сільських територій.

У ЛОДА повідомляють, що конкурс організовано за підтримки Мінагрополітики, Посольства Королівства Нідерланди в Україні, компанії «Бейкер Тіллі Україна», Освітнього проекту «Агрокебети», журналу Agroexpert.

Мета проекту – сприяти взаємодії дрібного і середнього бізнесу та органів місцевого самоврядування на селі для підтримки розвитку сільських територій та громад, популяризувати життя в селі, нагадати про історико-культурну спадщину українського села.

Відомо, що конкурс триватиме з квітня по вересень 2019 року та відбуватиметься у три етапи.

Так, з 12 квітня по 5 червня приймаються заявки на участь (необхідно заповнити анкету села-претендента та надіслати на пошту [email protected]).

Після проходження всіх етапів конкурсу село-переможець отримає 100 тис. грн на реалізацію бізнес-проекту. Крім того, одне з 10 сіл-півфіналістів отримає у подарунок від Посольства Королівства Нідерланди в Україні зелену алею, що дозволить селу стати ще привабливішим. Компанія «Бейкер Тіллі Україна» надасть одному із 10 сіл-півфіналістів грошову премію на часткове покриття витрат при реалізації бізнес-проекту. А також п'ятірка сіл-фіналістів конкурсу отримає річну передплату на журнал Agroexpert.

Склад Експертної ради IV Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2019» буде оголошено згодом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: