Стало відомо, як діє українське підпілля на окупованому Донбасі

164695

Рух Опору тісно співпрацює з силовими органами України. 

Під час прес-конференції координатор руху опору з позивним "Алєксєіч" заявив, що українське підпілля на тимчасово окупованих територіях є ефективною складовою державної стратегії та сподівається на підтримку керівництва держави й після президентських виборів. Про таке повідомляє "Укрінформ".

"Наразі є повне порозуміння з найвищим керівництвом країни... І я не знаю, якими будуть результати виборів, і відповідно не знаю, чи матимемо ми й надалі підтримку керівництва країни, бо існують різні заяви наших кандидатів. Але в одному випадку я точно знаю, що з нами працюють, з нами співпрацюють, до нас дослухаються", – зазначив він.

За його словами, що українське підпілля має "абсолютну підтримку" Президента Петра Порошенка як Верховного Головнокомандувача: "Дуже багато матеріалів, які були здобуті тими чи іншими способами, покладені особисто йому на стіл. Дуже часто він їх використовує для прийняття стратегічних, тактичних рішень".

Крім того, рух опору співпрацює з силовими органами України.

"В тому числі й керівництво Міністерства оборони України використовує наші дані саме як один із каналів отримання інформації з тих чи інших питань. А саме – щодо інфраструктури бойовиків, інфраструктури влади, і відповідно вони приймають досить виважені рішення щодо... окупованих територій", – йдеться у тексті повідомлення.

Координатор руху опору наголосив, що для його однодумців важливі передусім не грошова винагорода, а патріотизм, віра в те, що рано чи пізно всі окуповані території будуть повернуті Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: